Viruksia vastaan Ayurvedan keinoin

dav

Olemme usein puhuneet immuniteetista, mutta taas tämä aihe on ajankohtainen. Monet ottavat nyt C-vitamiinia, sinkkiä ym. tuotteita itseään suojatakseen. Tämä on hyvää ennaltaehkäisyä.

Suosittelemme kokeilemaan näin virusten kulta-aikaan myös Amrit Kalash -valmisteita. Ne ovat tutkitusti tehokkaita antioksidanttien yhdistelmiä ja toimivat synergisesti vahvistaen kaikkien ainesosiensa tehoa. On viitteitä siitä, että Amrit Kalash on jopa tuhat kertaa tehokkaampi kuin yksittäiset antioksidantit.

Amrit Kalashia on tutkittu paljon. Siitä on tehty yli viisikymmentä tutkimusartikkelia. Pääosin tutkimukset liittyvät ikääntymiseen, mutta useammassa tutkimuksessa Amrit Kalashin on todettu merkittävästi edistävän myös kehon immuunivastetta. Se on  auttanut myös vahvistamaan kehon puolustussolujen, makrofagien toimintaa. Makrofageja sijaitsee erityisen runsaasti maksassa, pernassa, keuhkoissa ja suolistossa. Ne syövät kehoon tunkeutuneita mikrobeja ja vierasaineita sekä kuolleita soluja ym. soluaineenvaihdunnan jäämätuotteita.

Myös Chyavanprash-yrttisose on tutkitusti tehokas immuunipuolustukseen, siitä lisää toisessa artikkelissa.

Muista toki myös muut ayurvediset keinot virusten torjuntaan. Artikkeli aiheesta.

Eräs esimerkki immunologisesta Amrit-tutkimuksesta löytyy https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8538064

Amrit Kalashia on saatavilla sekä lusikoitavana pyreenä että yrttipuristeina.

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.

Samhita