Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 25.5.2018.

1. Henkilötietorekisterin pitäjä
Oy Samhita Ltd, Y-tunnus 1028613-7
Kuusistontie 325
21930 Uusikartano
puh. 045 119 4687
[email protected]
Rekisteriasioita hoitaa Heli Jurvanen

2. Asiakasrekisterin tarkoitus
Asiakasrekisterin tarkoitus on asiakasyhteydenpito, asiakas- ja kauppasuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen. Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelutarkoitukseen, kun otat meihin yhteyttä esimerkiksi verkkokauppatilauksesi tilan tiedustelemiseen. Käytämme nimeäsi ja tilausnumeroasi asiakkaan ja tilauksen tunnistamiseen. Käytämme tarvittaessa yhteystietojasi, esimerkiksi sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, ottaaksemme yhteyden sinuun kysymysten esittämistä tai asian hoitamista varten.

3. Henkilötietojen kerääminen
Henkilötiedoiksi luetaan esimerkiksi nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Henkilötietoina voidaan pitää myös sähköisiä identiteettejä, esimerkiksi IP-osoitteita, mikäli ne voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

4. Asiakasrekisterien sisältämät tiedot
Verkkokauppaohjelmamme säilyttää tilauksen sisällön sekä antamasi yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Ohjelma ei tee asiakkaista rekisteriä, vaan tiedot ovat verkkokaupan tilauslomakkeissa.

Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme MailChimp-järjestelmää. Tämän järjestelmän asiakasrekisteri sisältää pelkästään sähköpostiosoitteet. Uutiskirje lähetetään kaikille, jotka ovat tilanneet verkkokaupasta, tai jotka ovat tilanneet pelkästään uutiskirjeen. Asiakas voi poistua uutiskirjelistalta koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

5. Sähköisten palveluiden käytön yhteydessä kerätyt tiedot
Käyttäessäsi samhita.fi -verkkosivustoa tai Facebook-sivustoa Maharishi Ayurveda Suomi, käytämme evästeitä eli personointia. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaajana saatamme kohdentaa sinulle mainontaa myös Facebookissa – tällöin Facebook toimii tietojen käsittelijänä. Tutustu Facebookin tietokäytäntöön täällä.

Emme tunnista käyttäjän nimeä kerätessämme personointia. Mikäli kävijä haluaa kieltää evästeiden käytön kokonaan, sen voi tehdä selaimen asetuksilla.

6. Henkilötietojen suojaaminen
Henkilötietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijämme, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Järjestelmät on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.