Mikä SINUA kiinnostaa?

Erilaiset linnut langalla

Kerran vuodessa annamme puheenvuoron teille blogin lukijoille. Nyt on se kerta.

Meitä kiinnostaisi kovasti kuulla, mitä Sinä olet mieltä näistä meidän uutiskirjeistä. Mikä viime vuoden jutuista oli sinusta paras? Mitkä muut olivat hyviä? Kirjoitimmeko monesti asioista, joista et olisi välittänyt kuulla ollenkaan? Jos, niin mitkä olivat näitä juttuja? Millaisia juttuja erityisesti haluaisit lukea tulevaisuudessa?

Ihanaa, jos käytät hetken siihen, että annat meille palautetta! Palkitsemme kolme meille hyödyllisintä palautetta pienillä lahjoilla.

Anna palaute alla olevalla lomakkeella. Kiitos!

Palautelomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Anna palautetta myös verkkokaupastamme

Saamme silloin tällöin palautteita siitä, miten verkkokauppamme on toiminut tai mikä siellä ei ole oikein hyvin toiminut. Vaikka emme aina pysty kaikkia kehitystoiveita täyttämään, palautteet ovat aina olleet todella hyödyllisiä.

Onko sinulla jotain parannusehdotuksia verkkokauppaamme? Jos, niin kerro se meille – oli asia sitten pieni tai suuri. Samoin ilahdumme kaikista palautteista samhita.fi -sivuun liittyen. Toimiiko esim. sivujen hakutoiminto sinusta ok? Olemme sen avulla yrittäneet rakentaa sivuista jonkinlaisen ayurvedisen tietoportaalin. Löytyykö tietoa sinusta riittävästi ja kätevästi?

Kiitos, jos annat palautetta! Tässäkin kategoriassa kolme antoisinta palautetta palkitaan.

Palautelomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.