Maharishi Ayurvedan ravintolisät

Maharishi Ayurveda edustaa ayurvedaa alkuperäisimmässä ja kokonaisvaltaisimmassa muodossaan. Se on tuhansia vuosia vanhan ayurvedisen perinteen jatkaja.

Kuten edellä on mainittu, ayurveda on syntynyt tuhansia vuosia sitten. Suurten kulttuuristen mullistusten takia ayurvedan kokonaisvaltainen tieto pääsi pirstoutumaan. Tätä jatkui aina 1970-luvun lopulle asti.

Tuolloin vedalaisen tiedon asiantuntija Maharishi Mahesh Yogi inspiroi parhaita ayurvedan tuntijoita eri puolilta Intiaa sekä länsimaisia lääkäreitä ja tutkijoita kokoontumaan yhteen. Tässä kokoontumisessa päätettiin koota ja eheyttää ayurvedan tietoperinne. Kerätyn tiedon toimivuus varmistettiin myös länsimaisen tieteen menetelmillä. Tätä kokonaisvaltaista ayurvedan muotoa kutsutaan Maharishi Ayurvedaksi.

Samalla tehtiin päätös Maharishi Ayurveda -tuotteiden valmistamisesta. Yrttivalmisteiden reseptit ovat parhaiden ayurveda-mestareiden kehittämiä. Lisäksi länsimaiset ayurvedaan perehtyneet lääkärit varmistivat tuotteiden turvallisuuden eurooppalaisten säännösten mukaan. Yrtit ovat kestävän kehityksen mukaan kasvatettuja ja sadonkorjuu tehdään juuri oikeaan aikaan, kun yrtit ja hedelmät ovat parhaimmillaan.

Tutustu tarkemmin Maharishi Ayurveda -tuotteiden laatuun.