Samhita on myös lahjakauppa – katso taateliherkun ohje!

Lahjatalokuva

Haluatko tilata lahjan, joka toimitetaan suoraan lahjan saajalle? Laitamme pakettiin joulukortin tai onnittelukortin haluamallasi tekstillä.

Lahjan lähettäminen onnistuu näin: Laita toimitusosoitteeksi lahjan saajan yhteystiedot ja kirjoita kommenttikenttään LAHJA. Lisäksi kirjoita teksti, jonka haluat korttiin. Valitse toimitustavaksi posti.

Tilaa joulupaketit maanantaina 20.12. klo 15 mennessä.

”Tutustu Ayurvedaan” -paketti on erinomainen joululahjaidea! Se sisältää Pohjoista Ayurvedaa -kirjan, Ayurdent hammastahnan ja kielen puhdistimen  (teräs). Tosi suosittuja lahjoja ovat myös meidän mausteiset teet, aromaöljyt ja mausteet.

Lisää lahjavinkkejä saat täältä

Tässä on vielä jouluinen resepti ayurvedisesta taateliherkusta, jonka olemme julkaisseet aiemminkin. Tämä terveellinen herkku rauhoittaa vataa ja pittaa. Näitä ei tarvitse syödä montaa!

  • Samhita12 isoa tuoretta  taatelia
  • 100 g marsipaania
  • 1 tl raastettua appelsiinin kuorta (luomu)
  • 80 g tummaa suklaata
  • kookoshiutaleita koristeluun

Sekoita appelsiinin kuoriraaste marsipaanin nyppimällä, ja tee siitä 12 soikeaa palaa. Leikkaa taatelit auki pituussuunnassa ja poista siemen, älä halkaise osia erikseen. Laita marsipaanipala taatelin sisään. Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta taatelit suklaassa, käytä apuna esim. haarukkaa.

Laita taatelit leivinpaperin päälle jäähtymään, ja ripota päälle kookoshiutaleita. Siirrä tarjoiluastialle ja nauti!

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.