Kiitos

pilvi

Joulun jo lähestyessä ja pakkasen rapsakasti paukkuessa, tulee kiitollinen mieli kuluneesta vuodesta. Olemme kiitollisia teille kaikille: ihanille asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme.

Kulunut vuosi on ollut monelle varsin haastava, mutta monelle se on avannut myös uusia mahdollisuuksia.

Samhitalle vuosi oli iso askel kohti hyvää. Saimme kesällä ikioman virallisen luomustatuksen. Tiedämme, että myös moni asiakkaistamme arvostaa tätä. Vaikka olemme ennenkin voineet myydä paljon luomua, nyt virallisesti luomutarkastettuna toimien asia on entistä kirkkaampi. Tuotteiden puhtaus on meidän kaikkien etu.

Toinen menneen vuoden hieno askel Samhitan kannalta oli se, että useat Maharishi Ayurvedan mineraalivalmisteet saivat EU:n virallisen hyväksynnän niissä käytetyille terveysväittämille. Tämä on saavutus, jonka eteen on tehty töitä vuosia ja uskomme, että se vahvistaa entisestään luottamusta meidän ja monien asiakkaidemme välillä.

Kolmas kiitollisuuden aihe meillä on se, että asiakkaamme ovat niin uskollisia. Yrityksemme myynti on kehittynyt myönteisesti.  Te, asiakkaamme, annatte meille paljon energiaa positiivisella palautteellanne. Jopa silloin, kun meille on postituksessa tullut virhe tai jos kuljetusyhtiö on mokannut, TE ihanat asiakkaamme, otatte asiat coolisti. Emme ole käytännössä saaneet vuoden aikana negatiivista palautetta ollenkaan – edes tilanteissa, joissa siihen olisi ollut aihetta;-)

Olemme varmasti tehneet joitain asioita oikein itsekin, mutta enemmän uskomme siihen, että te ayurvedatuotteiden syvällisen älykkyyden oivaltaneet, olette yleisesti ottaen syvällisesti älykkäitä, viisaita ja myötätuntoisia ihmisiä. Siltä se ainakin usein tuntuu.

Sama koskee jälleenmyyjiämme. Teidänkin ystävällisyytenne ja joustavuuteenne esimerkiksi niissä tilanteissa, kun tuotteista on ollut kovan kysynnän vuoksi pulaa, on koskettanut meitä myönteisesti.

Kiitos teille kaikille, hyvää joulunalusaikaa ja entistä parempaa vuotta uutta, pian alkavaa!

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.