Joulukiireitä? Lähetämme joulutervehdykset puolestasi

cat-4636867_1280

Samhitan väki haluaa toivottaa kaikille hyvää joulua sekä onnekasta ja mukavasti soljuvaa loppuvuotta. Kiitos mukavasta yhteydestä, yhteistyöstä ja mahdollisesta asiakkuudestasi! Tulkoon ensi vuodesta vielä tätä kuluvaakin kaikin tavoin parempi ja antoisampi…

Jos et keksi sopivaa lahjaa, niin tässä on pari paketti-ideaa, jotka toimitamme puolestasi kortin kera:

  1. Rentoutuspaketti: Vata tee ja Vata tai Nidra aromaöljy. Tämä on rentouttava paketti, joka virittää joulun tunnelmaan: makea Vataa rauhoittava tee jouluisin maustein lämmittää ja tasapainottaa, ja sitruksen ja kukkaisen tuoksuiset aromaöljyt ovat parhaita kodikkaisiin iltahetkiin.
  2. Hyvinvointi-paketti: Luomu Kitchari-mausteseos, Luomu Mung Dal ja Raja’s Cup yrttinen ”kahvinkorvike” tuo kasvissyöjälle juhlavan paketin jouluun. Dalin voi maustaa Kitchari-seoksella helposti, ja Raja’s Cup tasapainottaa tuoden tyytyväisen olon ruokailun jälkeen. Se auttaa myös ruoansulatuksessa.
  3. Piristystä päivään -paketti: Hierontaöljy kehotyypin mukaan ja raakasilkkikäsineet hänelle, joka huolehtii hyvinvoinnistaan. Tähän voi vielä lisätä esimerkiksi virkistävän Kapha-aromaöljyn tai kehotyypin mukaisen shampoon.

Lisää lahjaideoita löydät tästä artikkelista.

Toimitamme paketit puolestasi, jos tilaat perjantaina 20.12. klo 12 mennessä. Voimme laittaa mukaan myös joulutervehdyksesi. Jos näin haluat, kirjoita tervehdys verkko-ostoksesi huomautuskenttään tai lähetä tervehdys meille sähköpostilla. Valitse toimitustavaksi postin palvelut.

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.