Maharishi Ayurvedan kasvovoiteet uudistuivat – kannattaa tutustua

dav

Ayurveda-käyttäjien pitkään odottamat Maharishi Ayurveda -kasvovoiteet ovat palanneet markkinoille uudistuneina. Uudet kasvovoiteet ovat yhtä ravitsevia kuin aiemminkin ja sopivat erityisesti kuivalle tai ikääntyvälle iholle päivä- ja yövoiteeksi. Niitä voi käyttää myös kasvonaamiona, sillä ne kosteuttavat ihanasti.

Tuotteissa käytetään ayurvedisiä yrttejä, kosteuttavaa aloe veraa, luonnollista E-vitamiinia, omega 3 ja 6 -rasvahappoja, sheavoita ja rosmariiniuutetta. Tuotteiden valmistus on siirtynyt Saksaan, jossa uudella valmistusteknologialla saavutetaan voiteiden pitkä säilyvyys ilman lisäaineita sekä Cosmos- ja BDIH-luomusertifioinnit: 100 % luonnolliset raaka-aineet.

Voiteet ovat allergiatestattu ja dermatologisesti testattu, sekä valmistettu tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa.

Puhdasta vettä Himalajan jäätiköltä

Valmistuksessa käytetään puhdasta vettä Himalajan jäätiköiltä tulevista puroista. Vesi matkaa syvältä kallioiden uumenista keräten itseensä arvokkaita mineraaleja, jotka ravitsevat ihosoluja ja auttavat niitä uudistumaan.

Vata kasvovoide

Normaalin ja kuivan ihon ravitseva päivävoide, joka sopii myös yövoiteeksi. Autenttisen Ayurveda-reseptin mukaan valmistettu Vata kasvovoide sisältää ashwagandha- ja jasmiiniuutetta. Hedelmäinen mieto tuoksu tulee aidosta appelsiiniöljystä.

Ruusu kasvovoide

Ruusu-kasvovoide auttaa säilyttämään nuorekkaan ja pehmeän ihon. Se sopii myös herkälle iholle päivä- ja yövoiteeksi. Ravinteikas voide sisältää mm. mimosa- ja santelipuu-uutetta. Mieto ruusun tuoksu tulee aidosta palmarosasta.

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.