Testaa ayurvedinen kehotyyppisi ja viisastu

Ayurveda-testi

Ayurvedassa avain hyvinvointiin on ymmärrys kolmesta perusperiaatteesta: vata, pitta ja kapha. Kaikki fyysiset, henkiset ja emotionaaliset ominaisuutemme ilmentyvät näiden perusperiaatteiden eli doshien yksilöllisenä yhdistelmänä. Niistä muodostuu ayurvedinen kehotyyppi, joka on ikään kuin sisäinen luonteemme; pitkän ja terveen elämän rakennusohje, joka on yksilöllinen ja tunnusomainen kuin sormenjäljet.

Tiedätkö sinä oman kehotyyppisi eli hallitsevan (tai hallitsevat) doshasi? Ellet tiedä, voit nyt saada itsellesi merkityksellistä tietoa. Olemme rakentaneet kaksitoista kysymystä sisältävän melko yksinkertaisen testin, jonka toimivuus on kattavasti testattu. Vaikka testi on aika suppea, se antaa hyvällä todennäköisyydellä sinulle osuvan arvion kehotyypistäsi. Jaathan testiä myös perheenjäsenillesi ja ystävillesi – ”ayur veda” eli tieto elämästä on iloinen asia!

Tee testi

Heli Jurvanen

Heli Jurvanen

Artikkelien kirjoittaja Heli Jurvanen on työskennellyt ayurvedan parissa yli kaksikymmentä vuotta. Heli on työskennellyt Maharishi Ayurveda -hoitajana sekä - terveysneuvojana yksityisvastaanotollaan ja Lääkäriasema Sofianovassa Helsingissä. Koulutukseltaan Heli on sairaanhoitaja (AMK), kuntoutuksen ohjaaja ja ayurveda-konsultti.